Vsi se dobro spomnimo najstniških let, ko smo starše prosili, da nam pustijo prespati pri prijatelju. Takšni večeri so bili vedno zelo zabavni, a se zagotovo nikoli niso končali tako kot v primeru dekleta, ki je posnelo mamo med strastnim in zelo glasnim seksom z njenim novim fantom.

 

Medtem ko sta si dekleti verjetno želeli le večer skakanje po postelji in klepetanja, pa sta dobili veliko več kot to. Posneli sta namreč pornič, ki pa je na srečo mame in njenega fanta bolj kot ne le zvočni posnetek. Najstnica je posnetek objavila na omrežju, ko za to izve njena mama pa se ji zagotovo obeta hišni pripor do 30. leta.

Tags:          

DanD's Content

Community / Category

Različni izzivi na socialnih omrežjih so hit. Tudi dobrodelni. Enega takšnih sta sprejela in poslala naprej tudi hokejska brata Anže in Gašper Kopitar.Ice Bucket Challenge je dobrodelni projekt oziroma veriga izzivov, ki se širi prek spletnih omrežij, tudi med slavnimi. Ustanova ASL bolezen, ki povzroča odmiranje motoričnih nevronov razsikuje in prav zanjo tisti, ki sprejmejo ledeno mrzlo prho, prispevajo sredstva. ...